IPJ Prahova a reacționat după ce un polițist a fost amenințat de Lucian Rădulescu, consilier al deputatului PSD, Laura Moagher.

Într-un comunicat de presă, Poliția Prahova precizează că  Lucian Rădulescu a oprit neregulamentar pe raza localității Păulești, iar la intervenția echipajului de poliție, acesta a devenit recalcitrant.

În urma celor întâmplate, Lucian Rădulescu a fost sancționat cu 2.875 lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii și nerespectarea dispozițiilor polițiștilor.

”În referire la imaginile apărute în spațiul public, cu privire la un eveniment înregistrat pe raza localității Păulești, județul Prahova, facem următoarele precizări:

Bărbatul din imagini, în vârstă de 45 de ani, a oprit neregulamentar pe raza localității Păulești, iar la intervenția echipajului de poliție, acesta a devenit recalcitrant, a adresat injurii, a înmânat documentele polițiștilor, după care a părăsit locul evenimentului.

Ulterior, acesta s-a prezentat cu autoturismul la sediul Postului de Poliție, unde a continuat să aibă un comportament neadecvat, iar în urma testării conducătorului cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat.

În cauză au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii și nerespectarea dispozițiilor polițiștilor, fiind aplicate amenzi în valoare de 2.875 lei și reținându-se permisul de conducere celui în cauză”, au susținut cei de la IJP Prahova

Articolul precedentLucian Rădulescu, despre incidentul de la Păulești:Regret cele întâmplate. Eram nervos pentru că așteptam o persoană
Articolul următorReacția deputatului PSD, Laura Moagher, după ce consilierul său a amenințat un polițist