Imagini revoltătoare surprinse în comuna Păulești de către o un echipaj al Poliției Rutiere Prahova au fost date publicității de Marian Godină.

După ce doi poliţişti i-au atras atenţia că oprise maşina neregulamentar, Lucian Rădulescu, director adjunct la CSM Ploiești și consilier al deputatului Laura Moagher, s-a luat la ceartă cu membrii echipajului şi a scos furios legitimaţia de consilier la Camera Deputaţilor, înjurându-l pe unul dintre agenţi şi dându-i de înţeles că ar avea de suferit în cazul unui conflict cu el. Imaginile filmate cu camera din dotarea echipajului au ajuns pe reţeaua de socializare Facebook.

Contactat telefonic, Lucian Rădulescu a susținut că regretă faptele întâmplate și că era nervos.

”Regret cele întâmplate. Eram nervos pentru că așteptam o persoană și nu reușeam să dau de ea. Pentru gestul meu am fost sancționat de agentul de poliție”, a precizat Lucian Rădulescu.

În urma celor întâmplate, acesta și-a pierdut funcția de consilier al deputatului PSD, Laura Moagher.

Articolul precedentVIDEO| Lucian Rădulescu, consilier al deputatului PSD Laura Moagher, scandal pe stradă cu Poliţia: “Hai că-ţi arăt eu ţie!”
Articolul următorReacția IPJ Prahova! Consilierul deputatului PSD, sancționat pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii