Imagini revoltătoare surprinse în comuna Păulești de către o un echipaj al Poliției Rutiere Prahova au fost date publicității de Marian Godină.

În imagini se vede cum, Lucian Rădulescu, director adjunct al CSM Ploiești și consilier al deputatului PSD, Laura Moagher, îi amenință pe oamenii legii care au dorit să-l sancționeze pentru că a parcat neregulamentar.

Concret, după ce doi poliţişti i-au atras atenţia că oprise maşina neregulamentar, Rădulescu s-a luat la ceartă cu membrii echipajului şi a scos furios legitimaţia de consilier la Camera Deputaţilor, înjurându-l pe unul dintre agenţi şi dându-i de înţeles că ar avea de suferit în cazul unui conflict cu el. Imaginile filmate cu camera din dotarea echipajului au ajuns pe reţeaua de socializare Facebook.

Poliţistul Marian Godină, cunoscut pentru întâmplările pline de haz pe care le povesteşte pe Facebook, a fost cel care a publicat filmarea, însoţită de mesajul “România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe!”. “Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem”, a mai transmis Marian Godină.

Filmarea îl surprinde pe Lucian Rădulescu, după ce le prezentase actele de identitate celor doi poliţişti, certându-se cu agenţii, înjurându-l pe unul dintre aceştia şi spunându-i în mai multe rânduri “hai dă-i drumul şi dă-mi amendă!” şi “hai că-ţi arăt eu ţie”, după ce-i fluturase în faţă o legitimaţie de consilier la Parlament. Potrivit unor surse, politicianul, cu o bogată activitate în lumea fotbalului şi mediul de afaceri şi de ceva vreme director adjunct la CSM Ploieşti, este consilier la cabinetul deputatului PSD Laura Moagher. “Nu cred că vrei să intri într-un conflict cu mine”, i-a mai transmis Rădulescu poliţistului, înainte de un nou “hai că-ţi arăt eu ţie!”.

 

Articolul precedentAccident grav pe DN1D, la Ciorani! Trafic blocat! O cisternă a intrat într-o căruță
Articolul următorLucian Rădulescu, despre incidentul de la Păulești:Regret cele întâmplate. Eram nervos pentru că așteptam o persoană