Incredibil, dar adevărat! Concursul care privea funcția de administrator al Stadionului Ilie Oană din Ploiești a fost amânat pe motiv de fraudă.

Asta în condițiile în care au fost comunicate deja rezultatele finale şi fuseseră analizate şi soluționate și contestaţiile candidaţilor!

“Au fost suspiciuni legate de corectitudinea concursului”, a răspuns sec directorul CSM Ploieşti, Cristian Nica, nidecum directorul adjunct Lucian Rădulescu, cel care are în subordine administrarea bazelor sportive.

Culmea este că tocmai decizia conducerii stârneşte şi mai mari suspiciuni! Asta pentru că, nimeni nu a demarat o anchetă internă pentru a se afla cine se face vinovat de fraudarea concursului sau nu au sesizat organele de cercetare.

Ba mai mult, conform surselor realitateadeprahova.ro, de organizarea concursului s-a ocupat chiar directorul CSM Ploiești, Cristian Nica, cel care susține că există acele suspiciuni!

Constantin Arsene, persoana care a ocupat funcţia de administrator al stadionului Ilie Oană încă de la construirea noii arene sportive a candidat, alături de alte două persoane, obţinând cel mai bun punctaj în urma celor două probe de selecţie. Constantin Arsene a avut 95,99 puncte la scris şi 97,35 în urma interviului. Un candidat a fost respins după prima probă, cu un punctaj de 17,32 puncte, iar celălalt a obţinut 87,65 puncte la scris şi 92,35 la a doua etapă de evaluare. Ambii candidaţi rămaşi în competiţie au depus contestaţii, amândouă respinse de conducere.
Pentru Nea Titel, așa cum îl cunosc toți cei care trăiesc în culorile galben-albastru, stadionul Ilie Oană reprezintă a doua lui casă, așa cum Petrolul Ploiești reprezintă a doua lui familie. În toată această perioadă în care a fost administrator al arenei ploieștene, nu a existat o problemă cu care să se confrunte și pe care să nu o rezolve.

Acum, după întrega muncă depusă și după ce a luat cea mai mare notă la concurs, a ajuns în această situație bizară! Când toată lumea aştepta să fie declarat un câştigător, CSM Ploieşti a decis “amânarea concursului”. În esenţă, decizia echivalează cu o anulare a selecţiei, conducerea clubului explicând că, “la o dată comunicată ulterior, se va relua procedura de organizare şi desfăşurare a concursului, prin constituirea unei noi comisii de evaluare a cunoştinţelor candidaţilor”.

Vom urmări cu atenție acest subiect și vom reveni cu noi amănunte.

Articolul precedentIanis Stoica, căpitanul Echipei Naţionale de Tineret U17, la Petrolul Ploieşti!
Articolul următorPloieștiul riscă să rămână fără serviciile de utilitate publică!