Garda de Mediu Prahova a aplicat amendă contravențională în valoare de 60.000 lei și sistare de activitate în urma unui control efectuat la o societate. Domeniul de activitate al acesteia era în extracția pietrișul și nisipului, precum și fabricarea betonului. Compania este din Pisculești, județul Prahova.

La verificarea în teren s-a constatat că agentul economic verificat desfășura activitatea de exploatare agregate minerale fără să dețină Autorizație de mediu, activitatea desfășurată făcând obiectul procedurii de autorizate din punct de vedere al protecției mediului.

Astfel, pentru încălcarea legislației de mediu, comisarii de mediu au dispus sistarea activității de producție până la obținerea actului de reglementare.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentMinistrul Sportului, sprijin major pentru federații: Stadionul “Arcul de Triumf”, administrat de Federația Română de Rugby. Urmează un pas important pentru cea de Judo
Articolul următorLEGILE PUTERII | România are tot ce îi trebuie aici, între granițele ei! Curaj, demnitate, determinare, iubire și încredere!