Gabriela Firea a urcat în topul încredererii populației, potrivit unui sondaj de opinie realizat de INSCOP Research la comanda Partidului Social Democrat, în perioada 15-25 octombrie 2021. Senatorul PSD a căpătat un capital de încredere uriaș și se află pe primul loc în clasament, cu un procent de 28%, urmată de Emil Boc – 23.5% și Alexandru Rafila – 22.7%.

La întrebarea: Câtă încredere aveţi în personalități publice?”, cu variantele cumulate de răspuns „Multă și foarte multă”, respondenții au spus într-un procent considerabil: Gabriela Firea.

Aceasta este urmată îndeaproape de Emil Boc – primarul Clujului și Alexandru Rafila – senator PSD, care însuflă, de asemenea, o încredere mare oamenilor.

O intrare neașteptată în topul încrederii este Mircea Geoana – secretar general adjunct al NATO. Acesta ocupă poziția 4 în topul încrederii populației și a obținut peste 20 de procente.

La polul opus, românii nu au încredere în Vasile Dîncu, strategul PSD, în ciuda faptului că acesta încearcă să ia fața partidului și pune la cale diverse strategii și jocuri politice.

Cei sondați au fost românii de peste 18 ani cu drept de vot, prin chestionare față în față, iar eroarea este de ± 3%. Volumul de eșantionare a fost de 1.100 de respondenți.

Imagine

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentRomânii și-au pierdut total încrederea în Iohannis. Președintele, principalul VINOVAT de întreaga criză politică. Cifrele care îl pulverizează – Sondaj Inscop
Articolul următorVarianta ocolitoare Azuga – Bușteni va costa aproape 430 de milioane de lei