Sute de chioșcuri din Ploiești scapă de demolare. Viceprimarul Cristian Ganea susține că ”închiderea lor ar fi însemnat ca un număr semnificativ de ploieșteni să rămână fără locuri de muncă”.

Sutele de proprietari de chioşcuri din Ploieşti pot răsufla liniştiţi pentru faptul că își pot continua activitatea. Conform viceprimarul Cristian Mihai Ganea, aplicarea noului regulament privind comerţul stradal va fi amânată.

Edilul susţine că s-a luat această decizie deoarece sute de spaţii amplasate pe domeniul public nu întrunesc condiţiile de funcţionare, iar închiderea lor ar însemna ca un număr semnificativ de ploieșteni să rămână fără locuri de muncă.

”Ne vedem nevoiţi să amânăm implementarea noului regulament de funcţionare privind comerţul stradal pentru a nu bloca sute de afaceri. Totodată, închiderea lor ar fi însemnat ca un număr semnificativ de ploieșteni să rămână fără locuri de muncă. Perioada pentru care amânăm implementare regulamentului o vom decide în cadrul şedinţei extraordinare de vineri. Aceasta va fi o ultimă amânare a regulamentului. Aşa cum şi noi i-am înţeles, aşa trebuie şi proprietarii de chioşcuri să înţeleagă că sunt nevoiţi să respecte viitorul regulament privind comerţul stradal”, a precizat viceprimarul Cristian Ganea.

Noul regulament aprobat la Ploieşti urma să intre în vigoare la 1 iulie.

Articolul precedentTensiuni la Petrolul Ploiești! Conducerea clubului ploieștean pierde susținerea fanilor
Articolul următorPatru autoturisme, implicate într-un accident produs în zona localității Bușteni