Polițiștii rutieri prahoveni au derulat, luni, o acțiune de amploare pe DN 1, DN 1A și DN 1B. Oamenii legii s-au axat în principal pe depistarea șoferilor care conduc sub  influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor, în total au fost controlate 235 de autoturisme, iar 206 șoferi au fost testați cu etilotestul.

În total, polițiștii au aplicat, însă, numai 18 sancțiuni, în valoare totală de 11.190 de lei, dintre care patru pentru consum de băuturi alcoolice.

Suplimentar, oamenii legii au reținut certificatul de identitate al unui vehicul  și un set de plăcuțe de înmatriculare.

Echipajele mobilizate în cadrul acestei razii au acționat pe DN 1A, în sensul giratoriu de la Blejoi, pe DN 1B, în sensul giratoriu de la Albești, dar și pe DN 1, la Comarnic.

Articolul precedentDefecţiuni tehnice la încă un autobuz nou cumpărat de Primăria Ploiești! N-a mai putut să urce podul de la Gara de Sud! VIDEO
Articolul următorPrimarul Adrian Dobre: Ploieștiul este un oraș sărac. Am ajuns în situația ca abia să avem bani de funcționare
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.