Jandarmii ploieșteni au depistat un tânăr de 23 de ani care a intrat în curtea unui liceu din Ploiești, având asupra sa un cuțit cu lamă de 12 cm!

“La nici o lună de zile de la incidentul petrecut la Colegiul Spiru Haret din municipiul Ploiești, în data de 26.02.2019, în jurul orei 10.10, patrula de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, ce acționa în zona Grupului Școlar Industrial 1 Mai din municipiul Ploiești, a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex bărbătesc a pătruns în curtea instituției de învățământ cu încălcarea normelor legale de acces, având asupra sa un briceag cu lama de 12 cm.

La fața locului jandarmii au identificat persoana în cauză, pe D. A. din municipiul Ploiești, în vârstă de 23 de ani, întocmind actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 372 din Codul Penal. Documentele întocmite, făptuitorul și obiectul interzis la deținere au fost predate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.”, se arată într-un comunicat remis presei de Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova.

Tânărul a susținut oamenilor legii că a uitat că avea briceagul asupra sa și a intrat în scoală pentru a-i lăsa o șapcă unei prietene.

“Am intrat în incinta liceului pentru a lăsa o șapcă unei prietene și fiind briceagul la mine, l-am uitat în buzunar. Chiar n-am știut că-l am la mine pentru că știu că primesc dosar penal sau amendă pentru chestia asta și chiar îmi pare rău de ce am făcut.”, a spus tânărul.

Vezi mai jos imagini video și foto de la intervenția jandarmilor:

Articolul precedentPercheziție în Prahova la o persoană bănuită de nerespectarea regulamentului armelor și munițiilor VIDEO
Articolul următorPloieştiul, un oraş murdar şi din cauza locuitorilor! Tone de deșeuri rezultate din construcții, aruncate pe domeniul public FOTO