Ploieștenii vor trebui să scoată mai mulți bani din buzunar pentru înmormântare. Cel puțin așa prevede un proiect de hotărâre, prin care sunt stabilite noi tarife pentru serviciile prestate în cimitirele din municipiu. Pentru săparea unei gropi, în regim de urgență, tariful poate ajunge la aproape 100 de euro. 

Proiectul aflat în dezbatere vizează un nou regulament de organizare în cimitirele din Ploiești și vine la pachet cu noi tarife atunci când vine vorba de serviciile prestate în incinta cimitirelor dar și cu noi contravenții pentru cei certați cu legea.

De exemplu, pentru săparea unei gropi tariful ar urma să fie de 400 de lei, dacă executarea lucrării este efectuată în regim de urgență. Varianta mai simplă, adică o groapă la 2 metri, va costa 268 de lei, însă pentru capacul funerar tariful propus este de 809 lei

Pentru racla cu un nivel, ploieștenii vor trebui să scoată din buzunar peste 2.365 de lei, iar pentru racla cu trei niveluri tariful depășește 5.100 de lei.

Articolul precedentScandal în cartierul Mimiu din Ploiești. O persoană a fost tăiată cu o sabie
Articolul următorVIDEO Percheziții de amploare în România, inclusiv în Prahova. Peste 30 de tone de pește impropriu consumului confiscat!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.