Tensiuni la Petrolul Ploiești. O partea a suporterilor cer demisia președintelui Cristi Vlad

Tensiuni între fanii Petrolului Ploiești aflați la Peluza I și președintele clubului, Cristi Vlad. Aceștia au transmis un comunicat de presă în care solicită public demisia oficialului formației ploieștene.

Iată comunicatul de presă emis de Peluza I ”Ilie Oană”

 

Încă de la începutul acestui comunicat de presă, Peluza I Ilie Oană ține să mulțumească tuturor celor care s-au implicat activ și care au făcut posibil ca proiectul fotbalistic ”Petrolul Ploiești” să fie unul de succes într-un timp foarte scurt. Fără sprijinul celor care au contribuit financiar încă din Liga a IVa, fie ei suporteri, sponsori sau parteneri-finanțatori, cu siguranță echipa noastră de suflet se zbătea și acum prin Liga a IVa sau Liga a IIIa.
Împreună am construit un proiect sănătos, iar partenerul-finanțator al Petrolului Ploiești a înțeles că suporterii ploieșteni au un rol important în structura de conducere a acestui club. Desigur! Și noi ne-am înțeles rolul pe care îl avem și faptul că puterea decizională aparține în cea mai mare măsură celui care finanțează acestui club. Concret, noi doar supraveghem ca activitatea clubului să nu aibă de suferit așa cum a avut-o în perioada Bercea sau Capră. Ne dorim doar să avem un club curat, în care dialogul între cei care gestionează activitatea Petrolului Ploiești, partenerul-finanțator și noi să fie unul deschis și bazat pe încredere.
Din păcate, Cristian Vlad, cel pe care Peluza I Ilie Oană l-a susținut pentru a ocupa funcția de președinte al clubului, a înțeles greșit care este rolul lui la Petrolul Ploiești. A uitat că în momentul în care am pornit împreună la acest proiect că și-a asumat să fie punctul de legătură între noi și club.
În ședința de astăzi a Comitetului de Conducere al ACS Petrolul 52, Peluza I Ilie Oană i-a lansat președintelui Cristi Vlad o serie de întrebări la care cu siguranță orice iubitor al clubului galben-albastru așteaptă un răspuns. Din nefericire, președintele Cristi Vlad a ales să refuze să răspundă la întrebările noastre și să ne sfideze.
În acest moment Peluza I Ilie Oană nu mai vede în Cristi Vlad acel punct de legătură între noi și club. Drept urmare solicităm public ca partenerul finanțator să îl demită sau să își depună el DEMISIA.
Peluza I Ilie Oană așteaptă în continuare un răspuns la întrebările pe care le-am pus în cadrul Comitetului de Conducere.
Iată întrebările:
1) Ce buget avem pt sezonul de Liga a IIa?
2) De ce nu schimbăm oficial denumirea în “Fotbal Club Petrolul Ploiești “ ?
3) Câte grupe de copii ne trebuie pentru Liga a IIa și pentru prima ligă dacă promovăm?
4) Cine se va afla la conducerea Centrului de Copii și Juniori?
5) Clubul poate asigura în acest moment din punct de vedere financiar activitatea CCJ ?
6) În afară de Veolia vom mai avea și alți sponsori sau alți parteneri finanțatori?
7) Dacă promovăm, rămânem în forma actuală de organizare ca și club sau facem o societate pe acțiuni sau altceva ?

Articolul precedentScandal în Consiliul Local Ploiești! Se cere sancționarea primarului Adrian Dobre
Articolul următorVIDEO FOTO Autocar cu turiști francezi implicat într-un accident la Sinaia. O persoană a decedat!