incepe dezinsectia la Ploiesti

Timp de cel puțin patru ani, Ploieștiul va scăpa de țânțari și căpușe! Conducerea Primăriei Ploiești a semnat luni contractul cu un operator care efectuează servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.

După aproximativ trei ani de așteptare, în Ploiești se desfășoară operațiuni de dezinsecție și deratizare. Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă faptul că se va semna un contractul pentru serviciile de dezinsecție, deratizare și dezinfecție pe o perioadă de patru ani.

“Reprezentanţii celor de la Coral au fost invitaţi pentru semnarea contractului de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie. Vorbim despre un acord-cadru pe o durată de patru ani. În aceşti patru ani, lucrurile sunt foarte clare astfel încât să nu mai avem probleme, cu promisiunea fermă că voi începe toate procedurile cu un an şi jumătate înainte”, a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

 

Edilul șef al orașului a mai precizat că, pentru a evita repetarea acestui blocaj peste patru ani, va demara din timp procedurile de achiziţie.

Articolul precedentPloieştenii îşi pot petrece timpul liber în incinta Hipodromului!
Articolul următorIncendiu în Prahova! Două case, cuprinse de flăcări în Comarnic FOTO