300 de bicicliști au participat, duminică, la evenimentul “Tocuri pe biciclete”, ajuns la a doua ediție. Concursul organizat de Asociația “Prahova în Acțiune” cinstește eleganţa și culoarea, dar se dorește și o acțiune inedită de protest împotriva poluării din Ploiești.

20 dintre cei 300 de participanți au urcat și pe podium, la finalul ineditei curse a eleganței, frumosului, culorii și… atitudinii. Pentru că, dincolo de caracterul său inedit, proiectul este o cursă-manifest pentru un oraș nepoluat și sănătate prin mișcare.

Organizatorii le-au oferit bicicliștilor înscriși la cel mai colorat și vesel eveniment al primăverii kit-ul de participare și au acordat premii pentru “Cea mai frumoasă bicicletă”, “Cea mai frumoasă trotinetă”, “Cea mai feminină ținută” și “Cel mai elegant bărbat”

 

Articolul precedentUn bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de tren la Ploiești!
Articolul următorTRIST! Antrenoarea unei sportive de top a CSM Ploiești caută bani pentru participarea la competiții
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.