Traficul rutier va fi închis, timp de două săptămâni, începând de marți, 24 septembrie, pe DN1D, la km 1+800, pe raza localității Albești Paleologu, la trecerea la nivel cu calea ferată Ploiești – Buzău.

Măsura se va aplica, în perioada 24 septembrie, ora 08.00, până pe 07 octombrie, ora 16.00, în zonă urmând să fie efectuate lucrări de reparații la trecerea la nivel cu calea ferată Ploiești-Buzău.

Pe durata în care traficul va fi închis, circulația rutieră va fi dirijată pentru traficul ușor, maxim 3,5t pe DN 1B, km 30 – DJ 146 (Loloiasca) – Tomșani- Magula – DN 1D, iar pentru traficul greu pe DN 1,E577 intrarea în localitatea Buzău ( km 104+900) – DN 2, E85 – Urziceni.

„Pentru desfășurarea în bune condiții de siguranță rutieră a traficului, se va monitoriza respectarea termenelor și condițiilor prevăzute, și se va asigura semnalizarea rutieră temporară, corespunzătoare lucrărilor și a rutei ocolitoare”, a precizat IPJ Prahova.

 

Articolul precedentAccident grav la Breaza! Un biciclist se zbate între viață și moarte
Articolul următorPercheziţii în Ploieşti la persoane suspecte de furt calificat
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.