Incidentul a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 06.00, când un echipaj de ordine publică din Breaza a depistat un bărbat cu comportament suspect în curtea unei locuințe din localitate.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, din Galați, a fost legitimat, iar asupra lui au fost găsite un telefon mobil și un ceas, bunuri pentru care exista suspiciunea că sunt dobândite ilegal, a precizat IPJ Prahova.

Concret, persoana în cauză este bănuită că ar fi pătruns prin efracție în casa unui localnic de unde a sustras bunurile în cauză. Polițiștii au continuat cercetările, în urma cărora s-a stabilit că persoana în cauză este recidivist.

Bărbatul acuzat de o nouă infracțiune de furt calificat a fost eliberat condiționat din penitenciar luna trecută, pe data de 10 iulie, în baza recursului compensatoriu. Acesta are deja la activ o condamnare la un an de închisoare cu executare pentru furt calificat și o condamnare de anul trecut de 5 ani cu suspendare și interzicerea unor drepturi în Italia, pentru infracțiunea de pornografie infantilă și imagini indecente cu minori.

Acum, după incidentul de duminică, bărbatul din Galați a fost din nou reținut, iar judecătorii au decis arestarea lui pentru 30 de zile

 

Articolul precedentCauți un job? Mai multe primării din Prahova fac angajări!
Articolul următorPatru turişti din Bucureşti s-au rătăcit pe un traseu nemarcat în Bucegi
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.