Un poliţist din comuna prahoverană Păuleşti şi-a găsit două anvelope de la maşină tăiate, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce, anterior, primise mai multe ameninţări. Coincidenţa face să fie vorba despre acelaşi agent care, acum câteva săptămâni, fusese în centrul unui scandal, după ce îl amendase în trafic pe un consilier parlamentar.

“Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, referitor la faptul că unui polițist din Păulești i-au fost tăiate cauciucurile autovehiculului personal, de către o persoană de la care ar fi primit anterior amenințări, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, este abilitat să comunice următoarele:

În noaptea de 01/02 octombrie, am fost sesizați de către polițistul din Păulești, despre faptul că, în timp ce se afla în concediu de odihnă, o persoană cunoscută i-ar fi înțepat anvelopele autovehiculului personal.

În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, ocazie cu care s-a constatat faptul că două anvelope ale autovehiculului parcat în fața imobilului de domiciliu al acestuia prezentau urme de înțepare cauzate de un obiect înțepător-tăietor.

În cauză, s-au constituit echipe de căutare a persoanei reclamate de către partea vătămată, precum și a autovehiculului acestuia, atât pe raza localității Păulești și în zona adiacentă, precum și pe raza municipiului Ploiești, urmând a se stabili întreaga activitate infracțională a acestuia.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, cercetările fiind coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

Incidentul de marţi noapte a fost relatat, pe reţeaua de socializare Facebook, de poliţistul Marian Godină, cel care publicase şi filmarea de acum câteva săptămâni.

“După ce a amendat un consilier parlamentar, polițistul din Păulești a început să primească amenințări de la persoane care, aparent, nu au nicio legătură cu acel consilier, deși locuiesc în aceeași comună și amenințările au început după acel caz. Azi noapte, amenințările s-au concretizat, o mașină cu farurile stinse oprind lângă casa unde locuiește polițistul. Din mașină a coborât un bărbat care, cu un cuțit, i-a tăiat două anvelope ale mașinii parcate în fața casei”, a povestit Godină. “Cazul mi se pare extrem de grav, cu atât mai mult cu cât, deși există date despre autor, acesta nici măcar nu a fost audiat până la această oră”, a mai afirmat acesta pe Facebook.

Potrivit Ziarului Incomod, în comunitate se zvonește că polițistul a fost intimidat și amenințat de doi bărbați care în trecut au mai fost cercetați în diverse dosare penale, iar cel care ar fi folosit cuțitul pentru a-i tăia anvelopele ar fi fost implicat într-un scandal la Păulești în urma căruia polițistul i-ar fi făcut dosar penal, fiind vorba de o răzbunare din partea celor doi bărbați care au probleme cu legea.

 

Articolul precedentAutoritățile, din nou în alertă! Un nou focar de pestă confirmat în Prahova
Articolul următorBărbat reținut de polițiștii locali după ce a agresat verbal o elevă, în apropierea unui liceu din Ploiești