Vedete audiate la DIICOT Ploiești într-un dosar de trafic și consum de droguri

Mai multe vedete au fost audiate joi la sediul Direcției de Investigații a Crimei Organizate Teritoriale Ploieşti într-un dosar de trafic de droguri. Printre ele se numără reatorul de modă, Răzvan Ciobanu, dar şi Raluca Bădulescu.

În urma unor percheziţii făcute, joi, în Prahova şi Bucureşti într-un dosar de trafic de droguri, mai multe vedete au fost aduse la sediul Direcției de Investigații a Crimei Organizate Teritoriale Ploieşti.

Printre ele se numără creatorul de modă, Răzvan Ciobanu, dar şi Raluca Bădulescu.
La ieșirea din sediu DIICOT Ploiești, cei doi au refuzat să dea declaraţii. Sursele citate au precizat că vedetele ar fi fost aduse în calitate de martor, locuinţele acestora nefiind percheziţionate.
Totodată, în acest dosar este citat și Oreste Teodorescu. Într-o postare pe facebook, acesta spune că luni va merge la DIICOT Ploiești pentru a vedea despre ce este vorba.
Iată postarea lui Orește Teodorescu de pe rețeaua de socializare:
”Hai ca au pitrocit-o mult…
In 2003 când îl torpilam cu același aplomb pe Adrian Nastase, am fost chemat la audieri la Parchet fiind suspectat ca am întreținut raporturi cu minore din Republica Moldova. Presa obedienta a titrat atunci ca sunt locotentul lui Nuțu Camataru… evident ca era o făcătură ordinara menită sa ma compromită. Astăzi Ciuma Roșie încearcă același scenariu stupid, iar site-ul al cărui patron este Pandele, printul Consort al Ciumafaiei Roz, Firea publica mizeria asta:
Luni voi merge la DIICOT Ploiești sa văd despre ce este vorba !
Înțeleg ca e un război total! Foarte bine, mi l-am asumat și merg mai departe! Fără mila! Fără prizonieri ! ca sa citez un spagasin obedient pupător de fese infracționale !”

Articolul precedentPercheziţii la Scorţeni, la hoţii de componente de utilaje forestiere
Articolul următorInundațiile blochează traficul, la ieșirea din DN1, la Bărcănești, în această seară