Alexandri Nicolae

Unul dintre cei mai vechi liberali prahoveni a hotărât să părăsească PNL. Este vorba despe vicepreşedintele PNL Prahova Alexandri Nicolae, actualul director al TCE Ploieşti, care, conform Ziarului Incomod, a demisionat din partid.

“Da, este o decizie personală. În acest moment nu pot explica, este o decizie unilaterală, personală, a mea, de a face acest lucru”, a precizat Alexandri Nicolae pentru colegii de la Incomod.

Demisia este surprinzătoare cu atât  mai mult cu cât Alexandri Nicolae este unul dintre cei mai vechi liberali (adevăraţi).

Nicolae a fost ani de zile secretarul general al PNL Prahova, fiind unul dintre cei mai buni cunoscători ai organizaţiilor liberale din județ. Politicianul a fost consilier local,subprefect,prefect, deputat,director la Conpet SA, iar în prezent este directorul TCE Ploiești

Surse din interiorul PNL susţin că demisia lui Alexandri Nicolae vine în urma unui conflict destul de vechi cu primarul Adrian Dobre, conflict politic şi administrativ.

Articolul precedentConflict de interese în cazul unui fost funcționar cu statut special de la Poliția Prahova
Articolul următorAccident pe DN1, în zona Nistorești. Trafic restricționat pe sensul spre Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.