Peste 60 de locuri de joacă din Ploiești vor fi modernizate! Anunțul a fost făcut de viceprimarul Cristian Mihai Ganea, edilul susținând că, pe lângă cele 40 de locuri de joacă unde municipalitatea derulează în prezent lucrări de reabilitare, prin intermediul SGU Ploiești, executivul ploieștean a mai pregătit un proiect în ceea ce privește modernizarea altor 26 de locuri de joacă.

 Pe listă apar locurile de joacă pe care autorităţile le dezafectaseră, cel puţin în acte, încă de la finalul anului 2017, iar noul proiect, estimat la 9,1 milioane de lei, propune refacerea lor de la zero.

Reprezentanții Consiliului Local Ploeiști  vor dezbate  în viitoare ședință, care se va desfășura miercuri, un proiect de Hotărâre vizând modernizarea a 26 de locuri de joacă din municipiu.

Lista propusă de executivul ploieștean este alcătuită din locurile de joacă pe care autorităţile le dezafectaseră, cel puţin în acte, încă de la finalul anului 2017. Astfel, prin acest proiect, municipalitate va  investi circa 9,1 milioane de lei pentru refacerea lor de la zero.

Noutatea, anunţă viceprimarul Cristian Mihai Ganea, va consta în amenajarea unor zone cu umbră pentru adulţii care vor veni alături de cei mici în aceste zone.

 

Autorităţile locale anunţă acum că doresc să modernizeze toate aceste locuri de joacă, urmând ca proiectul de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi a studiilor de fezabilitate, ultimul pas înainte de lansarea licitaţiei, să intre miercuri în dezbaterea forului legislativ al municipiului.

Viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea, a declarat luni că există şi intenţia ca în aceste locuri de joacă să fie amplasate şi cişmele pentru apă potabilă.

Viceprimarul a mai amintit că, pe lângă modernizarea celor 26 de locuri de joacă, municipalitatea derulează în prezent lucrări, prin intermediul SGU, pentru reabilitarea altor 40 de obiective similare.

Vezi în materialul video de mai jos declarația viceprimarului Cristian Mihai Ganea pe această temă.

Articolul precedentVIDEO Polițiștii prahoveni au reținut doi suspecți de trafic cu droguri de mare risc
Articolul următorVIDEO Accident în centrul Ploieștiului