Viceprimarul municipiului Ploiești, Cristian Ganea, a reacționat dur după ce primarul Adrian Dobre a solicitat demisia conducerii Regia Autonomă deServicii Publice, edilul șef considerând că reprezentanții RASP sunt principalii vinovați de mizeria din oraș.

Astfel, prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook, Ganea  susține că primarul Adrian Dobre ”este avid de imagine, că încearcă să abată atenţia ploieştenilor de la modul incompetent în care manageriază oraşul”.

”Adrian Dobre se dă în spectacol! Şi nu oricum, ci vrea ca “reprezentaţiile” să ajungă în atenţia publicului. Aşa că nu mai ţine cont de nimic, chiar încalcă legea. Şi aici mă refer la ultima şedinţă pe teme de salubritate, şedinţă în care şi-a pus consilierul personal să filmeze momentul în care face pe zmeul şi cere demisii. Am participat la această şedinţă internă a primăriei, însă nu am fost întrebat dacă pot fi filmat, sau dacă imaginile în care apar pot fi făcute publice. În aceeaşi situaţie sunt şi colegii care au fost prezenţi la această întâlnire. Înţeleg că primarul este avid de imagine, că încearcă să abată atenţia ploieştenilor de la modul incompetent în care manageriază oraşul. Nu am să permit însă ca eforturile mele şi ale colegilor mei să fie minimalizate de acest primar. Este adevărat că am trecut printr-o criză a gunoiului în Ploieşti, criză care încă se resimte. Nu am stat pasiv, nici eu şi nici colegii mei din primărie. Am găsit soluţii şi încercăm să reglăm lucrurile. Îmi cer scuze ploieştenilor pentru faptul că au avut de suferit din cauza sincopelor de ridicare a gunoiului, atât de pe străzi cât şi de la populaţie. Grav este că în timp ce noi depunem eforturi pentru a remedia activitatea de salubritate din municipiu, primarul Dobre îşi ocupă timpul cu vendete. Nu caută soluţii, ci vinovaţi!”, a susținut viceprimarul Cristian Ganea.

Articolul precedentScandalul privind salubritatea din Ploiești continuă! Primarul Dobre cere demisia conducerii RASP
Articolul următorConducerea Rosal: Minciunile primarului municipiului Ploiești nu rezolvă criza gunoiului aruncat pe străzile din oraș