Autoritățile ploieștene au reușit să găsească fonduri pentru plata facturilor restante către furnizorul de electricitate, pentru ca meciul România-Malta, programat pe 8 septembrie, să se poată disputa pe stadionul “Ilie Oană”.

Directorul adjunct al CSM Ploieşti, Lucian Rădulescu, a confirmat marţi că Primăria Ploiești a virat în conturile clubului suma necesară pentru plata unei părți din datoria la curent, scăpând astfel de riscul de oprire a alimentării. Este vorba despre o sumă de puţin peste 51.000 de lei.

Din cauza acestei datorii, CSM risca să rămână fără electricitate la bazele sportive, ceea ce ar fi afectat atât meciul oficial al naţionalei de fotbal din preliminariile EURO 2020 cu Malta, cât şi un campionat internaţional de gimnastică artistică pe care îl va găzdui Sala Sporturilor “Olimpia”.

Acum, înainte disputării partidei dintre România – Malta, prioritar pentru CSM este  aducerea gazonului la o stare cât mai bună, primele semne nefiind tocmai optimiste.
Lucian Rădulescu a susținut faptul că în prezent se depun toate eforturile pentru ca gazon să se prezinte în condiții cât mai bune şi că e necesar ca anul viitor să se facă o investiţie de la bugetul local pentru înlocuirea suprafeţei de joc, argumentând că aceasta are o vechime de circa opt ani şi nu s-au mai făcut de multă vreme lucrări majore.

Articolul precedentCinci copii, recuperați de salvamontiști de pe Platoul Bucegi
Articolul următorAccident grav pe DN1D, la Ciorani! Trafic blocat! O cisternă a intrat într-o căruță