Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a fost prezent luni, în Prahova, în localitățile grav afectate de inundații, Sângeru și Lapoș.

În timpul unui discurs plin de greșeli gramaticale și uneori lipsit de coerență, Deneș le-a spus celor afectați de calamități, printre care se afla și tatăl celor patru copii luați de viitură în comuna Sângeru, că a venit să vadă dezastrul lăsat în urmă de ape, cu toate că avea ”un program foarte încărcat” ca urmare a vizitei Papei Francisc. Asta în condițiile în care vizita în România a Suveranului Pontif s-a încheiat duminică, în timp ce ministrul Apelor și-a programat luni vizita de lucru în Prahova.

”Noi ca autorități… și atunci când am fost informat de aceste lucruri, deși eram cu un program foarte încărcat, după cum știți, vizita Papei în România, am zis trebuie să ajungem în acea comunitate pentru că trebuie să ne întâlnim cu oamenii, trebuie să vadă oamenii că rezonăm cu suferința lor, în primul rând, și în al doilea rând trebuie să le spunem oamenilor ce vrem să facem pentru ei în acele zone”, a susținut ministrul Apelor și Pădurilor.

Practic, vizita ministrului Ioan Deneș a părut ca fiind una în care se află în campanie electorală, acesta fiind în permanență cu ochii după camerele de luat vederi, jucând un teatru de prost gust în prezența părintelui care și-a pierdut cei patru copii în urma viituri.
De altfel, Directorul Apelor Române, Victor Sandu, a avut grijă ca niciun moment în care ministrul Ioan Deneș era alături de cei afectați de calamități să nu fie imortalizat. După cum se poate vedea și în imaginile de mai jos, Sandu îi dă indicații unui reprezentant al Cabinetului Ministrului Apelor și Pădurilor să filmeze din față și îi face semn să facă acest lucru mai repede.

Articolul precedentCOD PORTOCALIU de inundații în Prahova
Articolul următorFOTO VIDEO Revoltător! Ministrul Deneș, exercițiu de imagine din suferința părinților rămași fără cei 4 copii de la Sângeru!