Polițiștii din Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R efectuează 31 de percheziții la persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu țigări. 29 de persoane vor fi conduse la audieri.

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova efectuează 31 de percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu țigări.

Perchezițiile sunt efectuate în București și în județele Prahova, Ilfov și Suceava.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2017 și până în prezent, persoanele bănuite în cauză s-ar fi aprovizionat cu țigări provenite din spațiul extracomunitar, fără a deține documente legale.

Ulterior, le-ar fi distribuit și comercializat în diverse localități.

Pachetele de țigări ar avea aplicate banderole fiscale de marcaj, emise de autoritățile din Ucraina și Moldova.

29 de persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La acțiune participă și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, precum și jandarmi din cadrul B.S.I.J. București și Gruparea Mobilă Matei Basarab din Ploiești.

Articolul precedentHaos la Petrolul Ploiești! Familia Lupilor Galbeni, divizată în mai multe tabere | FOTO
Articolul următorVIDEO| Percheziții în Prahova. Peste 300.000 de țigări de contrabandă, în valoare de 250.000 lei, în urma a 31 de percheziții domiciliare UPDATE
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.