Polițiști din Prahova au efectuat două percheziții în localitatea Balotești, la persoane bănuite de furturi și de infracțiuni rutiere. Trei persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La data de 25 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Ploiești au efectuat 2 percheziții la locuințele din Balotești ale unor persoane bănuite de furturi de carburant și de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

Din cercetări, au rezultat indicii că, în perioada ianuarie – iulie a.c., cei în cauză ar fi montat pe două autoturisme numere false de înmatriculare, apoi s-ar fi deplasat la benzinării, unde ar fi alimentat cu carburant și ar fi plecat fără să plătească

Prejudiciul cauzat este de aproape 4.000 de lei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat plăcuțe cu numere de înmatriculare, bidoane pentru transportul carburanților, furtunuri și două autoturisme susceptibile a fi folosite la furturi.

3 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La activități au participat și jandarmi.

Articolul precedentFostul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, şi fostul procuror Mircea Negulescu, sub control judiciar
Articolul următorEste oficial! Pe ce stadion va juca Petrolul Ploiești în Liga 2
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.