Polițiștii din Prahova, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, fac, marți dimineața, cinci percheziţii în Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

În urma acestor activități, 5 persoane vor fi aduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Din cercetări, au rezultat indicii că, la data de 23 iunie a.c., ar fi izbucnit un conflict între mai multe persoane, una dintre acestea suferind vătămări corporale care au necesitat transportul la spital, fără a rămâne internată, iar o mașină a fost avariată.

De asemenea, polițiștii au constatat că persoana vătămată condusese autoturismul, fără a poseda permis de conducere, iar în urma solicitării polițiștilor, a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La acțiune participă și jandarmi.

Articolul precedentPloieșteanul Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, audiat la Parchetul General
Articolul următorAccident rutier pe Centura de Vest a Ploieștiului. Printre victime se află și un copil de 5 ani
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.