Polițiștii prahoveni care au acționat, pe DN 1, în Prahova, au amendat nu mai puțin de 48 de șoferi care conduceau cu viteze peste limita legală. Cea mai mare depășire a fost înregistrată în localitatea Băbești, unde radarul a indicat, în cazul unui autoturism, 107 km/oră, pe un tronson pe care viteza maximă cu care se putea circula era de 70 km/oră.

În total, în cadrul acțiunii derulate joi în localitățile Florești, Bănești, Breaza (cartier Nistorești) și Comarnic, au fost verificate 94 de autovehicule, fiind aplicate 61 de sancțiuni. Pe lângă cele pentru viteză, au mai fost aplicate amenzi pentru pietoni (2), nepurtarea centurii de siguranță (3), defecțiuni tehnice (1), folosirea telefonului mobil în timpulșofatului, fără fispozitiv handsfree (1) și alte abateri (6).

Valoare sancțiunilor aplicate s-a ridicat la 18.927 de lei.

Complementar, s-a luat măsura reținerii unui permis de conducere și a unui set de plăcuțe de înmatriculare

Articolul precedentSoț și soție, atacați de urs la Măneciu
Articolul următorSingura mașină de Poliție Locală electrică este la Brazi, în Prahova!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.