UPDATE2

Incendiul este localizat. ISU Prahova intervine cu 64 de pompieri.

Iată imagini de la fața locului furnizate de ISU Prahova:

 

 

 

UPDATE

ISU Prahova anunță că arderea este generalizată. Arde o hală metalică și baloți de mase plastice în exterior, pe o suprafață de aproximativ 8000 mp

Știre inițială

Un incendiu puternic a izbucnit duminică după amiază la un depozit de mase plastice aparținând SC Urban Ichim, firmă la care ministrul pentru IMM-uri, Radu Ștefan Oprea a fost acționar majoritar până în urmă cu patru ani.

Conform ISU Prahova, ard mase plastice și utilaje în interiorul unei hale și în afara acesteia, pe o suprafață de aproximativ 300 mp.

ISU Prahova intervine cu șapte autospeciale cu apă și spumă. Fumul gros se vede din zonele limitrofe ale Ploieștiului, depozitul la care a izbucnit incendiul fiind în zona de sud a orașului.

Recomandările preventive pentru populatia aflată in proximitate sunt următoarele:

– sa rămână in locuinte pana la stingerea incendiului
– Sa evite deplasarea in zona de manifestare a incendiului
– Sa închidă ușile și ferestrele locuințelor pentru evitarea pătrunderii fumului generat de incendiu
– Sa părăsească zona de manifestare și sa identifice locuri sigure, aerisite

 

Articolul precedentHoţi de lemne prinşi în flagrant, în mai multe localităţi din Prahova
Articolul următorVIDEO/FOTO Incendiul puternic de la Ploiești nu a fost, încă lichidat! Populaţia, sfătuită să rămână în locuinţe
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.