Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a fost prezent miercuri în Prahova, unde a făcut vizite de lucru la trei mari companii din judeţ.

Cu prilejul vizitei, Tăriceanu a lansat un atac dur la adresa parlamentarilor PNL. Președintele Senatului susține că liberalii și-au făcut un crez politic din a denigra România din Parlamentul European.
”Văd prea multe voci pesimiste, care în loc să accepte, să se bucure și să fie mândre de realizările României, vorbesc numai în termeni negativi, lucru care mie îmi displace.(…) Vocile parlamentarilor care aparțin PNL și care în ultimii ani, parcă și-au făcut un crez politic din a denigra România din Parlamentul European, împrăștiind în stânga și-n dreapta ca-n România invective, acuze, făcând tot felul de diversiuni și dezinformări care fac rău țării”, a susținut Călin Popescu Tăriceanu.

Totodată, președintele Senatului a vorbit și despre cum preşedintele României, Klaus Iohannis încearcă să fure startul pentru campania de alegeri prezidenţiale.

„Preşedintele şi-a abandonat rolul său de garant al CONSTITUŢIEI şi de mediator în societate, între societate şi instituţiile statului şi cetăţeni şi s-a transformat într-un lider al opoziţiei, iar REFERENDUMUL nu este decât o diversiune cu care încearcă să fure startul pentru campania de alegeri prezidenţiale”, a mai susținut Tăriceanu.

Vezi declarația integrală în materialul video de mai jos:

Articolul precedentDăncilă rezistă presiunii lui Dragnea privind remanierea guvernului
Articolul următorProtest inedit pe DN1! Un prahovean a vrut să-și ducă vacile în fața Prefecturii Prahova, dar s-a ales cu mai multe amenzi