Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești a anunțat anularea recitalului „Până când nu te iubeam”, programat să aibă loc duminică 16 februarie, din cauza unor probleme de sănătate ale uneia dintre soliste.

„Ne pare rău să vă anunțăm că recitalul “Până când nu te iubeam”, programat să aibă loc duminică, 16 februarie, la Filarmonica “Paul Constantinescu” a fost ANULAT din cauza unor probleme de sănătate ale uneia dintre protagoniste. Regretăm disconfortul creat și vă invităm cu mare plăcere la celelalte evenimente ale noastre! Relații suplimentare se obțin sunând la numerele de telefon 0734 335 067 sau 0726 203 744. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a fost anunțul Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești.

Recitalul “Până când nu te iubeam“ urma să fie susținut de Ioana Maria Lupașcu (pian) și Violeta Barac-Visarion (voce), soliste ale Filarmonicii ,,Paul Constantinescu”.

Articolul precedentTrafic restricţionat pe DN1 A, la Cheia din cauza unui accident rutier
Articolul următorCardurile de sănătate, din nou BLOCATE. Explicațiile președintelui CNAS
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.