O adolescentă în vârstă de 15 ani din comuna prahoveană Berceni este căutată de autorități după ce miercuri seara a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Potrivit IPJ Prahova, azi noapte, în jurul orei 00:15, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă au fost sesizați de către o femeie din comuna Berceni, despre faptul că fiica sa BARANGĂ BIANCA LOREDANA, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu în cursul serii trecute, fără a spune unde și nu s-a mai întors.

Semnalmente: aproximativ 1,55 metri înălțime, 64 de kg, păr brunet, lung, față ovală, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu un hanorac negru, un tricou albastru, pantaloni închiși la culoare, fiind încălțată cu pantofi sport, albi.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la minora în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentRadare în cascadă pe drumurile naționale din Prahova. Amenzile au depăşit 33.000 lei
Articolul următorAnca Alexandrescu aruncă BOMBA: Nume grele din politică și servicii, afaceri uriașe în fotbal – Dezvăluiri explozive la Culisele statului paralel