Drept la Replică:

Subsemnata dezmint afirmatiile publicate in presa referitor la implicarea mea sau a celorlalti membri ai Asociatiei Grupul de Sustinere Locala in vreun fel in activitatea Gropii de Gunoi Glina:
Nici eu si nici GSL nu are vreo legatura cu Groapa de Gunoi Glina sau cu “asa-zisa” retea infractionala de la Groapa de Gunoi Glina. Afirmatiile facute nu au niciun fundament probator si au adus prejudicii inestimabile imaginii subsemnatei, atat ca profesionist, cat si ca membru al Asociatiei GSL.
Astfel cum reiese din documentele anexate, subsemnata, in calitate de coordonator al departamentului juridic din cadrul GSL, alaturi de colegi avocati, am formulat contestatie impotriva reautorizarii Gropii de Gunoi Glina (procedura prealabila), am formulat petitii institutiilor competente pentru a ne permite patrunderea inauntrul Depozitului, pentru a observa modalitatea in care acestia isi desfasoara
activitatea, am solicitat informatii la momentul la care in presa au aparut articole despre posibilitatea patrunderii in interiorul Depozitului cu iod radioactiv, odata cu alte deseuri.

Nu am avut fata de operatorul Depozitului de Deseuri Glina o atitudine diferita fata de cea pe care am avut-o fata de operatorul Depozitului de Deseuri Vidra.
Diferenta a facut-o, in schimb, atitudinea operatorilor fata de noi, precum si implicarea cetatenilor.
In com. Glina, nu a existat implicare din partea societatii civile, acesta fiind si motivul pentru care nu am dispus de informatii suficiente sa mergem mai departe in demersul de contestare al reautorizarii acestei gropi.
Aceasta situatie, insa , nu duce la concluzia ca subsemnata as avea vreun interes in activitatea Gropii de Gunoi Glina.
In ceea ce priveste afirmatia precum ca as lucra in dosare impotriva sanatatii cetatenilor din Glina, nici nu-mi pot imagina ce fel de obiect ar avea astfel de dosare si nici cum as fi putut sustine astfel de cauze atat timp cat militez pentru protejarea  sanatatii populatiei si formulez impreuna cu colegii mei dosare penale reprezentantilor
institutiilor care sunt pasivi in exercitarea atributiilor de serviciu, in special in exercitarea atributiei de protejare a populatiei…
In schimb, eu, impreuna cu colegii mei din Departamentul juridic al GSL,incurajam cetatenii sa-si ceara drepturile in instantele de judecata si sa uzeze de toate mijloacele juridice de a-si recupera macar o parte din prejudiciul cauzat de poluare, indifferent de numele poluatorului.
In continuare sustinem ideea ca sanatatea este cea mai importanta bogatie a noastra pe care trebuie sa o protejam!
Referitor la efectuarea lucrarilor juridice, ele sunt intocmite de subsemnata, alaturi de colegii mei din departamentul juridic, tineri frumosi, cu viziuni si perfectionisti.
Cu toate acestea, este o onoare ca lucrarile noastre sa fie comparate cu cele ale dlui prof. Valeriu Stoica, partener fondator al Societății Civile de Avocați Stoica & Asociații. Cu siguranta, si pentru maestrul Valeriu Stoica este o mandrie sa constate ca studentii sai Ii urmeaza pasii si isi desfasoara activitatea de avocati cu atat
profesionalism.
La acest moment, in calitate de avocati, nu avem niciun interes de colaborare cu niciunul dintre Depozitele de Deseuri. Ne dorim un singur lucru : desfasurarea activitatii acestor depozite sa fie facuta cu respectarea legii si a sanatatii populatiei. A se vedea si conferinta de presa din luna iunie a.c. (https://www.youtube.com/watch?v=x_QPyziaE6Q).

FOTO Document Contestație:

Adresă Garda de Mediu:

Articolul precedentPoliţişti ameninţaţi în faţa secţiei de Poliţie din Mizil: “Vă prindem când sunteți liberi și vă violăm copiii!”
Articolul următorAccident rutier pe Șoseaua Vestului. O femeie a fost rănită