Caz grav la Mizil, unde mai mulți polițiști au fost ultragiați și amenințați de un grup de romi. “Vă prindem când sunteți liberi și vă violăm copiii”, le-ar fi spus romii polițiștilor! Polițiștii au fost ameninţaţi de un bărbat și de rudele acestuia chiar într-o secție de poliție din Mizil.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 10 august 2019, în jurul orei 23:00. Potrivit unor surse citate de Ziarul Incomod, o patrulă de Poliție a auzit strigăte de ajutor pe o stradă din Mizil și a mers să verifice ce se întâmplă. La fața locului erau doi bărbați în stare de ebrietate care se certau și o femeie, soţia unuia dintre cei doi scandalagii, care fusese agresată de soţul ei. Femeia a fost dusă la secția de poliție pentru audieri dar, la scurt timp, soțul acesteia, împreună cu trei rude, fratele, sora și un copil mic pe care sora sa îl ținea în brațe, au mers la secția de Poliție. Bărbatul ar fi adresat mai multe amenințări și injurii oamenilor legii și, în plus, la un moment dat a scos o lamă de coasă și a amenințat că își taie gâtul dacă polițiștii nu o lasă pe femeie să plece. Pentru a reuși dezarmarea și încătușarea bărbatului a fost nevoie de intervenția unui echipaj al Serviciului pentru Acțiuni Speciale, mai notează ziarulincomod.ro.

Bărbatul și rudele sale s-au ales cu dosar penal pentru violență în familie, ultraj, port fără drept de obiecte periculoase și lipsire de libertate, după ce a ieșit la iveală faptul că femeia era ținută cu forța în casa din Mizil.

Articolul precedentAcțiunea de ecologizare a albiei pârâului Dâmbu, sub supravegherea viceprimarului Ganea
Articolul următorAvocat GSL, Daniela Nae: Nici eu si nici GSL nu are vreo legatura cu Groapa de Gunoi Glina
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.