Şapte autoturisme au fost implicate vineri într-un accident în lanţ pe Drumul Naţional 1, în dreptul comunei prahovene Băneşti. În urma impactului, traficul pe DN1 e blocat complet în zonă, pe sensul spre Bucureşt.

Accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 11.20, pe sensul de mers Sinaia – Ploieşti.

În coliziune au fost implicate şapte autoturisme, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Nimeni nu a fost rănit în urma impactului, mai anunţă reprezentanţii ISU Prahova. În schimb, traficul rutier pe DN1 în zona respectivă a fost blocat.

În primă fază, reprezentanţii ISU Prahova anunţaseră că traficul a fost blocat complet. Informaţia a fost confirmată şi de centrul InfoTrafic al IGPR: “Pe DN 1 Ploiești-Brașov, în localitatea Bănești, județul Prahova, pe sensul de mers către Ploiești, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate șapte autovehicule. În urma impactului nu au rezultat victime, doar pagube materiale. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. Se fac cercetări stabilirea celor întâmplate. În zonă se circulă în condițiile unui carosabil uscat, fără precipitații, cu vizibilitate bună. Valorile de trafic sunt în creștere”.

În jurul orei 12.00, IPJ Prahova a transmis că traficul este restricţionat pe sensul Braşov – Bucureşti.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentGuvernul a majorat de patru ori suma pentru decontarea transportului elevilor şcolarizaţi în altă localitate decât cea de domiciliu
Articolul următorPoliţia de Frontieră Română a recepţionat ultimele 38 de autospeciale 4×4 pentru teren dificil