Continuă tensiunile între o parte a galeriei Petrolului și președintele clublui, Cristi Vad
Continuă tensiunile între o parte a galeriei Petrolului și președintele clublui, Cristi Vad

Continuă tensiunile între o parte a galeriei Petrolului și președintele clublui, Cristi Vad. După ce în urmă cu două luni aceștia i-au cerut demisia oficialului clubului ploieștean, ultrașii  au prezentat motivele care stau la baza  nemulţumirilor acestora în ceea ce-l priveşte pe Cristi Vlad.  

Tensiunile dintre suporterii din cadrul Peluzei I Ilie Oană și președintele ACS Petrolul 52, Cristi Vlad, i-au amploare.  După ce în urmă cu două luni aceștia i-au cerut demisia oficialului clubului ploieștean, ultrașii au reacționat din nou prin intermediul paginii de Facebook și au prezentat motivele care stau la baza  nemulţumirilor acestora în ceea ce-l priveşte pe Cristi Vlad.

”Pentru cei care nu au înţeles motivul pentru care noi, Peluza I Ilie Oană, contestăm modul în care Cristi Vlad îşi îndeplineşte atribuţiile de preşedinte al Petrolului, vă vom explica pe scurt.

Să nu uităm faptul că noi, suporterii din cadrul Peluzei I Ilie Oană, am fost cei care am venit cu propunerea ca noul proiect să se construiască în jurul lui  Cristi Vlad. La acea dată, Cristi Vlad a acceptat să fie reprezentantul tuturor suporterilor, ştiind exact ce ne dorim de la o persoană care ocupă funcţia de preşedinte al Petrolului Ploieşti. A acceptat să creeze un Centru de Copii şi Juniori puternic şi să promoveze la echipa mare tinerele talente. A acceptat să fie vocea noastră în dialogul cu orice investitor. Totuşi, odată cu trecerea timpului, Cristi Vlad a impus o barieră între noi, el şi club. Concret, refuză dialogul şi transparenţa.
Totodată, Cristi Vlad a ales să renunţe la mai mulţi juniori ai Petrolului, unii dintre ei ajungând la FCSB.
Şi ca să nu vorbim din cărţi vă vom prezenta două situaţii clare.
Robert Tudor, component al Grupei 2003 al Petrolului Ploieşti,  a ajuns FCSB după ce Cristi Vlad a negociat transferul cu Valeriu Argăseală în urmă cu aproximativ trei luni. Asta după ce şi Ianis Stoica a ajuns la acelaşi club. Suntem şi noi curioşi să aflăm de ce Cristi Vlad a uitat că a promis că noul proiect se va baza şi pe tinerele talente din Ploieşti şi de ce a renunţat aşa uşor la cei doi jucători tocmai pentru FCSB. Să înţelegem că Petrolul Ploieşti a ajuns o pepinieră tocmai pentru marea noastră rivală FCSB????
Am dori să ne spună şi nouă Cristi Vlad de când există această colaborare cu respectivul club din Bucureşti.
De altfel , Peluza I Ilie Oană îl consideră principalul vinovat pentru jocul slab al echipei, acesta fiind direct responsabil cu strategia în ceea ce priveşte transferurile de jucători de la FC Petrolul Ploieşti!”, se arată scris pe pagina de Facebook a Peluzei I Ilie Oană.

De cealaltă parte, Cristi Vlad, preşedintele ACS Petrolul 52, a explicat cum Robert Tudor, atacantul fost component al echipei de juniori „U 16” a FC Petrolul, a ajuns să joace pentru FCSB.

„Într-adevăr, am discutat cu Valeriu Argăseală despre Robert (n.r. – Tudor), dar nu despre vânzarea lui, ci exclusiv despre un împrumut gratuit pe un an, adică până la 16 februarie 2019, urmând ca, dacă FCSB şi-l doreşte definitiv şi îi va face un contract de jucător profesionist, atunci va trebui să ne plătească grila de formare, precum şi o sumă de bani în eventualitatea vânzării lui la altă echipă, dar nu mai puţin de 75.000 de euro, în caz contrar juniorul urmând a se întoarce la Petrolul” – a explicat Vlad pentru www.gazetaph.ro.

Conform sursei citate,şeful executivului clubului găzarilor a mai precizat că împrumutul s-a făcut la insistenţele continue ale familiei lui Robert Tudor, pentru ca juniorul să fie lăsat să joace neapărat la FCSB!

Articolul precedentUn turist care a campat pe Valea Cerbului din Bucegi a fost atacat de un urs, fiind rănit la o mână
Articolul următorPercheziții în Prahova la persoane bănuite de evaziune fiscală!