Zece localităţi din Prahova au o rată de infectare mai mare de 6 cazuri COVID la mia de locuitori, conform bilanţului oficial de duminică, iar în judeţ au fost descoperite două noi focare, ambele în Băicoi.

Unul dintre focare COVID descoperite în Prahova în ultimele 24 de ore este la Complexul de Servicii Comunitare “Rază de Soare” din Băicoi. Aici, patru salariaţi şi un beneficiar au fost testaţi pozitiv, potrivit informaţiilor transmise duminică de Prefectură.

Al doilea focar a fost confirmat tot în Băicoi, după descoperirea a patru cazuri într-o familie. Toți aceștia au rămas ȋn izolare la domiciliu sub supravegherea medicului de familie.

Rata de infectare din Prahova a ajuns la 2,44 cazuri la mia de locuitori. Recordul rămâne în Gura Vadului, comună care înregistrează o rată de infectare de 11,66 la mie.

 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentCulisele statului paralel | Dorin Iacob: Echipa lui Cîțu a câștigat distrugerea unui partid. Cineva și-a tras deoparte sigla PNL și a rejectat spiritul partidului
Articolul următorCulisele statului paralel | Dezvăluiri explozive despre mafia lemnului și alegerile din PNL. Acuzații incendiare la adresa lui Iohannis – un liberal rupe tăcerea