Un accident grav a avut loc pe DN1 B, în localitatea prahoveană Loloiasca.

Conform IJP Prahova, un autoturism marca Audi se deplasa pe direcția Buzău – Ploiești, ar fi intrat în depășirea unui TIR, a lovit frontal un Logan. Din impactul celor două auto, ar mai fi fost avariate un tir și o autoutilitară.

În urma accidentului, un autoturism a luat foc, șoferul Loganului a decedat pe loc, iar alte 3 persoane au fost rănite.

Conform SAJ Prahova și ISU Prahova, în accident au fost implicate șase persoane din care: bărbat de 40 de ani decedat, barbat 40 de ani cu traumatism cranio cerebral grav, coma grad 6, barbat  de 30 de ani cu traumatism toracic și traumatism abdominal, barbat de 40 de ani cu traumatism sold drept și alți doi bărbați de 32 și 40 de ani fără leziuni.

Trei persoane au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti.

Conform IJP Prahova, șoferul decedat 40 de ani este  din Pitești
Șoferul care ar fi depășit neregulamentar, în vârstă de 35 de ani, este din Brăila (este în stare gravă în comă). Pasager în vârstă de 31 de ani din Brăila și pasager în vârstă de 33 de ani din com. Gemenele (jud. Brăila), răniți ușor.

FOTO ISU Prahova si amator

Articolul precedentAutoturism în flăcări în urma unui accident groaznic produs la Loloiasca. O persoană a decedat
Articolul următorTir defect pe breateaua de legătură dintre DN1 și DN72. Trafic dirijat
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.