Ministerul Transporturilor vrea să tranfere Spitalul CF  în patrimoniul Primăriei Ploiești. Anunțul a fost făcut de către primarul Adrian Dobre  în cadrul unei conferințe de presă, edilul șef al orașului susținând  faptul că  Ministerul  Transporturilor a remis o adresă, săptămâna trecută, către Primăria Ploiești, prin care își exprimă intenția de a transmite în patrimoniul autorității locale respecitva unitate spitalicească.

„Am primit o solicitare din partea Ministerului Transporturilor prin care ni s-a cerut un acord de principiu pentru preluarea Spitalului CF aflat în municipiul Ploiești. Am transmis răspunsul către Ministerul Transporturilor, în sensul că, în principiu suntem de acord. Bineînțeles urmează apoi o întreagă procedură să vedem toate detaliile legate de un astfel de transfer”, a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești, precizând că, momentan, este vorba despre un acord de principiu, în urma unei analize Consiliul Local urmând să decidă cu privire la această preluare.

Conform primarului  Ploieștiului, intenția Ministerului Transporturilor vine în contextul în care se dorește descentralizarea unor servicii, inclusiv a celor medicale.

Articolul precedentCampania  ” Fără penali în funcții publice”, interzisă la Ploiești! Reacția primarului Adrian Dobre
Articolul următorSuporterii Petrolului Ploiești se pregătesc să sărbătorească promovarea în Liga a IIa : Să tremure iarăși țara la gândul că lupii galbeni s-au întors!