Mustang Fest la Sinaia

Prima ediție a Mustang Fest Sinaia are loc pe 2 și 3 iulie și aduce pe străzile orașului, după Concursul de Eleganță și a sa defilare a mașinilor de epocă, o paradă a cailor putere. Peste 50 de Mustang-uri se află, în aceste zile, în orașul prahovean.

“Din nou Sinaia aduce în prim plan un lucru cu care România se mândrește dat fiind faptul că primul Mustang a fost proiectat de un român”, a spus Vlad Oprea, primarul stațiunii.

Bijuteriile pe patru roți pot fi admirate luni , pe 2 iulie, în curtea Casino Sinaia, în intervalul orar 11:00 – 12:30, și în parcarea de la Telegondola, în interval orar 12:30 – 14:00.

Pentru parada Mustang Fest, circulația va fi oprită marți 3 iulie 2018 pe Bulevardul Carol I (sens giratoriu Aosta – sens giratoriu Stația Petrom) și Strada Octavian Goga – până la Cimitirul Eroilor – interval orar (11:00 – 14:00); și pe Aleea Peleșului/Stradă Săniușului – interval orar (14:00 – 16:00).

Acesta este primul eveniment internațional organizat de Asociația Ford Mustang România alături de clubul german „Generation 6 FORD MUSTANG S550 GROUP <est. 2015>” în parteneriat cu Primăria Sinaia.

Articolul precedentConsiliul Judeţean Prahova reia discuțiile pentru drumul Câmpina-Valea Doftanei-Săcele
Articolul următorPloieșteanul Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, audiat la Parchetul General
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.