A început mutarea birourilor Primăriei Ploiești în fosta clădire Petrom

Primăria Ploiești a anunțat, marți, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că a demarat activitățile necesare mutării în noul sediu, situat în Piața Eroilor nr. 1. Este vorba despre fosta clădire Petrom, iar transferul propriu-zis va începe în aceste zile.

”Primăria Municipiului Ploiești  a demarat activitățile necesare mutării în noul sediu, situat în Piața Eroilor nr. 1.

În acest context, facem precizarea că, mutarea serviciilor și direcțiilor de specialitate se va face treptat. Astfel, rugăm comunitatea locală să înțeleagă eventualele sincope ce pot apărea în desfășurarea procesului de funcționare a administrației publice locale.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”, anunță reprezentanții municipalității.

Vă reamintim faptul că, la sfârșitul anului 2012, clădirea din oţel şi sticlă, de peste 14.000 de metri pătraţi a fost donată inițial administrației locale pentru a o transforma în spital de pediatrie.

Ulterior, după ce s-a convins că imobilul nu poate funcționa ca unitate medicală, municipalitatea a obținut acordul donatorului pentru o modificare de destinaţie, propunându-și ca aici să găzduiască activităţi sociale şi culturale.

În acest context au fost mutate aici, în urmă cu mai bine de un an, ASSC şi Casa de Cultură, iar ulterior şi compartimentele administrative ale Teatrului şi Filarmonicii.

La finalul lui 2017, Adrian Dobre anunţa că a primit acordul donatorilor pentru o nouă modificare de destinaţie, astfel încât să fie permisă şi mutarea Primăriei, cu tot cu structurile subordonate precum Direcţia Tehnică, Patrimoniul sau Urbanismul, care îşi desfăşoară activitatea în sedii răspândite prin tot centrul oraşului.

 

Articolul precedentPeste 20 de milioane de lei bani europeni pentru reabilitări termice la Ploieşti
Articolul următorTrei mașini implicate într-un accident, la Câmpina. Trafic îngreunat pe DN 1