PERICOL! Viceprimarul Mihai Cristian Ganea anunță măsuri urgente după ce au căzut bucăți din ”Podul de Lemn” din Ploiești! Pasajul suprateran din zona de Sud a Ploieștiului  intitulat ”Podul de lemn”  a devenit un adevărat pericol pentru circulația feroviară.  Anunțul a fost făcut marți de viceprimarul Mihai Cristian Ganea.

Pasajul suprateran din zona de Sud a Ploieștiului  intitulat ”Podul de lemn”  a devenit un adevărat pericol pentru circulația feroviară.  Anunțul a fost făcut marți de viceprimarul Mihai Cristian Ganea, după ce la Primăria Ploiești a ajuns o adresă trimisă de CFR România în care municipalitatea era înștiințată de faptul că au picat bucăți de beton peste calea ferată.

După o primă încercare eşuată, autorităţile locale anunțau la începutul acestui an că vor lansa o nouă licitaţie, pentru proiectare şi execuţie pentru un nou pod, cu o alocare bugetară estimată la aproximativ 28 de milioane de lei.

Numai că lucrurile s-au agravat între timp, iar pasajul peste calea ferată a devenit un adevărat pericol atât pentru pietonii care îl traversează în mod ilegal, cât și pentru circulația feroviară. În aceste condiții, viceprimarul Ploieștiului Cristian Ganea a luat în calcul ca, după o vizită pe teren la ”Podul de Lemn”, să demareze de urgență procedurile necesare pentru ca în cel mai scurt timp să fie demarată licitația pentru demolarea pasajului suprateran, urmând ca ulterior să se discute despre o eventuală reconstruire.

Vă reamintim faptul că Podul de Lemn a fost închis în 2012 după ce devenit pericol public, din el desprinzându-se ca și acum bucăți de beton.

Vezi în materialele video de mai jos declarația viceprimarului Mihai Cristian Ganea pe această temă:

Articolul precedentAyad Al Hasoon, secretar general adjunct al TNL,despre creditele fără dobândă pentru tineri :Liviu Dragnea vrea ca noua generațiesă fie dependentă de pomeni electorale
Articolul următorINCREDIBIL! La Ploiești ”plouă cu detergenți”! Rezulatul analizelor Gărzii de Mediu | VIDEO