Duminică după-amiază, în Parcul Municipal Vest, a avut loc prima întâlnire a celei mai noi comunități de alergare din oraș – Ploiești Running Club.

Comunitatea Ploiești Running Club își dorește să fie un punct de întâlnire a celor pasionați de alergare, după modelul comunităților de alegare din toată lumea.Este destinată atât celor cu experiență, care își doresc să facă parte dintr-un grup de alergători, pentru antrenamente comune și motivare reciprocă, dar și a celor aflați la început de drum, care vor putea găsi aici toată îndrumarea de care au nevoie.

Comunitatea își propune să încurajeze mișcarea și starea de bine prin sfaturi oferite de persoane cu experiență în domeniu, atât cu privire la alergare, dar și cu privire la nutriție și echipament, să organizeze întâlniri de socializare și schimb de idei între alergători și, nu în ultimul rând, să consilieze și organizeze membrii comunității în vederea deplasării comune la cursele oficiale de alergare.

“Cartierul general” al comunității este Parcul Municipal Vest, iar întâlnirile vor avea loc cel puțin o dată pe săptămână.Cu toate acestea, Ploiești Running Club nu are în vedere doar alergarea pe asfalt, ci și alergarea de trail și montană, urmând a fi organizate antrenamente specifice acestor tipuri de alergare.

”Multe surprize urmează să vină pentru membrii comunității: invitați speciali, mini-concursuri la final de antrenament, produse din partea partenerilor noștri și reduceri speciale la cursele de alergare la care grupul va participa.De ce să vii alături de noi: pentru că fiecare comunitate crește prin membrii săi, iar aceștia cresc în cadrul comunității. TOGETHER WE RUN, TOGETHER WE GROW.Despre atmosfera primei noastre întâlniri, pozele vorbesc de la sine: alergarea a ”invadat” Parcul Municipal Vest.Ne găsești pe Facebook, dar și pe Instagram: Ploiești Running Club, unde postăm detalii despre următoarele întâlniri.La următoarea te așteptăm și pe tine !”,se arată scris în comunicatul de presă emis  de cei de la Ploiesti Running Club.

Articolul precedentJandarmii montani prahoveni au coborât de pe munte un cadavru şi au salvat un urs din laţ
Articolul următorFoișoare în mai multe zone din Ploiești. Viceprimarul Ganea: Vom încerca să montăm şi toalete în mai multe parcuri