Cele 11 autobuze electrice care ar fi trebuit să fie achiziţionate prin Ministerul Mediului și oferite municipalității ploieștene nu vor mai ajunge în parcul auto al TCE Ploiești.

Primarul Adrian Dobre a anunțat marţi că doar municipiile Bucureşti şi Braşov urmează să primească autobuze electrice de la Ministerul Mediului, solicitarea Primăriei Ploiești fiind respinsă.

“Au fost aprobate cererile de finanţare doar pentru aceste două localităţi. Celelalte localităţi nu primesc autobuze electrice. Nu mi s-a explicat de ce a fost refuzată solicitarea noastră, momentan am primit doar o informare verbală, n-am primit nicio comunicare oficială pe tema aceasta”, a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Vă reamintim faptul că în prezent mai există un parteneriat semnat între Primăria Ploiești și Ministerul Dezvoltării în ceea ce privește achiziționarea cu fonduri europene  a 20 de tramvaie, 20 de troleibuze și nouă autobuze electrice.

Articolul precedentViceprimarul Pană: Rămâne ca negocierile dintre primarul Dobre și Veolia Energie să ducă spre o soluție care să nu ne lase fără apă caldă și căldură | VIDEO
Articolul următorFemeie, lovită de o mașină în Ploiești