Caz cutremurător la Ploiești. Un bebeluș de numai două luni s-a înecat cu laptele regurgitat și a murit sub ochii mamei care este ea însăși un copil.

Are doar 15 ani și mai are încă un copil, ambii cu un bărbat matur. Autoritățile știu despre situația familiei, însă despre bebeluș au aflat abia acum, după două luni de la naștere. Mama va intra într-un program de consiliere psihologică. Informații cu puternic impact emoțional!

Bebelușul de două luni era cu mama lui, o fată de numai 15 ani, când s-a întâmplat tragedia.

Vecinii spun că adolescenta ar fi ieșit câteva secunde din încăpere, suficient cât micuțul se se înece și să se sufoce. Martorii spun că au auzit țipetele de disperare ale mamei și au sunat la 112.

La 15 ani, mama bebelușului mai are un copil. De 2 ani. Tatăl, spun mai multe surse, este un bărbat de 30 de ani, care la sosirea autorităților nu era acasă.

Polițiștii îl acuză acum și pe tatăl copilului.

În acest caz a fost deschis un dosar pentru act sexual cu un minor, pentru că mama are 15 ani.

Celălalt copil al fetei este, potrivit autorităților, monitorizat permanent și până acum nu a avut niciun fel de probleme.

De la începutul anului, doar în județul Prahova 125 de minore au devenit mame.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentAnca Alexandrescu aruncă BOMBA: Nume grele din politică și servicii, afaceri uriașe în fotbal – Dezvăluiri explozive la Culisele statului paralel
Articolul următorExplozie urmată de incendiu la o casă din Ploiești. O femeie însărcinată a ajuns la spital