Vineri, polițiștii din Mizil au fost sesizați ca urmare a faptului că, în cursul zilei, într-un moment de neatenție, unui curier i s-ar fi furat un colet din mașină.

Conform precizărilor Poliției, la data de 6 ianuarie a.c. polițiștii din cadrul Poliției Mizil au fost sesizați de către un curier despre faptul că în timp ce se afla pe raza orașului, în timpul serviciului, persoane necunoscute i-ar fi sustras un colet din interiorul mașinii.

În baza sesizării s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, stabilindu-se faptul că în jurul orei 14.20, într-un moment de neatenție al curierul, un tânăr ar fi sustras un colet ce conținea un telefon mobil în valoare de aproximativ 450 de lei.

În urma cercetărilor, la scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr în vârstă de 16 ani din orașul Mizil asupra căruia a fost găsit coletul, care a fost înapoiat părții vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, au transmis reprezentanții IJP Prahova.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentIncendiu violent în Câmpina. O vilă a fost cuprinsă de flăcări
Articolul următorRecomandări în contextul instituirii stării de alertă epidemiologică din cauza gripei