Premierul Ludovic Orban și vicepremierul Raluca Turcan au ajuns marţi dimineaţă, la ora 9, la Guvern.

Este prima zi de muncă a cabinetului Orban, după ce ieri au depus jurământul la Palatul Cotroceni și au avut o primă ședință informală la Palatul Victoria.

Urmează o zi plină pentru noul Executiv. De dimineață miniștrii își preiau portofoliile, unii chiar în prezența președintelui Klaus Iohannis. Urmează, apoi o ședință de Guvern la Palatul Victoria.

Președintele Klaus Iohannis va participa marți, la ceremoniile de preluare a mandatelor de ministru, care vor avea loc după următorul program:

• Ora 11:00 – Ceremonia de preluare a mandatului de Ministru al Afacerilor Externe de către Bogdan-Lucian Aurescu

• Ora 11:45 – Ceremonia de preluare a mandatului de Ministru al Afacerilor Interne de către Marcel Ion Vela

• Ora 12:30 – Ceremonia de preluare a mandatului de Ministru al Apărării Naționale de către Ionel Nicolae Ciucă

• Ora 13:15 – Ceremonia de preluare a mandatului de Ministru al Justiției de către Marian Cătălin Predoiu.

Articolul precedentVIDEO – Dosar penal și anchetă internă la IPJ Prahova după ce un bărbat i-a furat țigările din buzunar unui polițist prahovean
Articolul următorBogdan Toader, președintele PSD Prahova, după învestirea Guvernului Orban: A fost învestit în plenul Parlamentului în urma unor negocieri cel puțin discutabile
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.