Schimbări importante în cadrul Poliţiei Locale Ploiești! Primarul Dobre, nemulțumit de activitatea instituției
Schimbări importante în cadrul Poliţiei Locale Ploiești! Primarul Dobre, nemulțumit de activitatea instituției

Schimbări importante în cadrul Poliţiei Locale Ploiești! Primarul Dobre, nemulțumit de activitatea instituției

Schimbări importante în cadrul Poliţiei Locale Ploiești! Cel puțin asta se dorește la nivel declarativ, atât de către primarul Adrian Dobre, cât și de către viceprimarul Cristian Ganea.

Dacă pe alte teme administrative, primarul Adrian Dobre și viceprimarul Cristian Ganea nu pot pica de comun acord, nu același lucru putem spune și când vine vorba de activitatea instituției de ordine publică. Ambii doresc o modificare în organigrama Poliției Locale Ploiești.

Organigrama Poliţiei Locale Ploiești va suferii schimbări majore! Cel puțin asta se dorește la nivel declarativ, atât de către primarul Adrian Dobre, cât și de către viceprimarul Cristian Ganea.

Dacă pe alte teme administrative, primarul Adrian Dobre și viceprimarul Cristian Ganea nu pot pica de comun acord, nu același lucru putem spune și când vine vorba de activitatea instituției de ordine publică.

După ce viceprimarul Ganea, a solicita demisia directorului interimar al Poliției Locale, Adrian Vaida, primarul Adrian Dobre a venit cu propunerea de reducere drastică a schemei de personal, mai ales pe serviciile cu muncă de birou, încărcate cu funcţionari.

„Am avut o şedinţă de lucru cu cei de la Poliţia Locală în care le-am solicitat să prezinte la începutul fiecărei săptămâni programul de lucru pentru anumite servicii din cadrul instituţiei, şi mă refer aici la disciplina în construcţii şi biroul de mediu, serviciul comercial, evidenţa populaţiei. Am discutat şi cu domnul viceprimar Ganea despre acest aspect. Pentru că lucrurile nu sunt nici pe departe aşa cum ar trebuie să fie în teren, analizăm cu foarte multă atenţie reorganizarea Poliţiei Locale, reorganizarea acestor servicii. Trebuie să analizăm cu atenţie şi necesitatea sporirii efectivelor pentru ordinea publică. Atât timp cât rezultatele anumitor servicii din cadrul poliţiei locale nu sunt nici pe departe cele care ar trebui să fie, este foarte clar că ar trebui acţionat atât la nivel de organigramă cât şi la nivel de funcţionalitate cum trebuie să arate această poliţie locală pentru a fi mult mai eficientă pe viitor. Se va pune în discuţie inclusiv problema reducerii de personal, pentru că de o parte anumite servicii nu au absolut niciun fel de eficienţă. Dacă analizăm, o să constatăm cu foarte multă surprindere că la nivelul anumitor servicii nu au avut un proces verbal de constatare pe an, pentru fiecare polițist din cadrul serviciului. Deci cam asta e starea unor servicii din cadrul poliţiei locale. Pe de altă parte, sunt reclamate foarte multe probleme pe ordinea publică şi atunci trebuie organizată toată această activitate. Se pune în discuţie modificarea numericului în interiorul unor servicii din cadrul poliţiei locale. Am constatat că ei nu ştiau care este numărul apartamentelor şi numărul locuinţelor din municipiu sau câţi locuitori stau la bloc şi câţi stau la case. Nu cred că demisia unei singure persoane va rezolva situaţia de acolo (referire la solicitarea demisiei directorului poliţiei locale de către viceprimarul Ganea n.r.). Eu cred că o reorganizare, o reaşezare a organigramei şi stabilirea pe alte principii a modului de funcţionare a poliţiei locale va fi soluţia care va rezolva o parte din problemele cu care ne confruntăm acolo“, a declarat Adrian Dobre, primarul Ploieştiului.

Articolul precedentPrimarul Ploieștiului ia atitudine în ceea ce privește problema punctelor negre din oraș. Operatorul de salubritate, amenințat cu rezilierea contractului
Articolul următorTiti Aur și Mihai Leu, participanți la Trofeul Sinaia în anul centenar