Primăria Orașului organizează cea de-a 24-a ediție a Festivalului Sinaia Forever, un eveniment ce are ca temă 100% România.

Ca în fiecare an, strada va fi animată de prietenii de la Teatrul Masca, statuile gigant vor prinde viață iar trupa Crispus va “jongla” cu focul. Dansatori, trupe și artiști precum Barbarossa, Bucium, Sapphire Band, Next Ex, Playthoven vor fi printre noi și ne vor prinde în jocul lor. De asemenea  meșteșugarii vă vor aștepta la târgul organizat pe durata festivalului. Un loc deosebit este cel al Producătorilor Locali, susținuți de Primăria Sinaia, pe care îi veți întâlni la standurile special amenajate. Copiii au locul lor, iar trupa de Teatru Ancuța va pune în scenă piese interactive, concursuri, pop-quizuri  istorice și le va pregăti surprize tuturor participanților.  Terasele deschise timp de 3 zile vă invită să petreceți 100% românește.

Pe scena din centrul parcului Dimitrie Ghica vor concerta:  Carla’s Dreams, The Motans, Bere Gratis & Gheorghe Zamfir, Lidia Buble. De asemenea îi veți asculta pe Lucia, The Monojacks, Cuibul, Melting Dice, Robin and the Backstabbers. În noapte, focurile de artificii vor pune punct distracției de peste zi.

Peste tot vom întâlni repere despre tot ce ne înconjoară. Natura este elementul care ne unește pe toți iar porțile simbolice pe sub care vom trece ne vor aminti de flora și fauna din zona noastră. De asemenea omul și activitățile lui sunt în prim plan, pentru că Sinaia este 100% România pentru toți. Poarta care ne va aminti de tot ce semnifică orașul nostru,  aduce în prim plan activitățile pe care le desfășurăm aici 365 de zile pe an: drumeții cu sau fără bicicletă, sporturi de iarnă, dar și evenimente din cele mai diferite, în care omul este personajul principal.

Sinaia Forever-100% România este despre românii viitorului.

Trebuie să vedem dincolo de noi. La Festivalul Sinaia Forever avem loc pentru toți cei care zilnic își aduc aportul la o Românie mai bună.  V-am obișnuit ca în fiecare an să vă provocăm înspre descoperirea sau înțelegerea unor teme simbolizate prin decorurile festivalului. Anul acesta România și românii sunt marea provocare. 

Este al doilea an în care  susținem producătorii locali și ong-urile prin acordarea de spații gratuite pentru a-și desfășura activitățile. Echipa Primăriei a lucrat la fiecare detaliu pentru a transpune participanții într-un cadru imaginar unde vor găsi elementele geografice și mai ales oamenii care le dau viață.

Vă invit să le descoperiți, să vă faceți poze cu ceea ce vă reprezintă și să le postați cu #sinaiafover2018 și #aicisiacuprimariasinaia. Cu prilejul festivalui lansăm și noua campania de comunicare a Primăriei Sinaia-AICI și ACUM-pentru Sinaia-România. O campanie prin care susținem folosirea mijloacelor de comunicare și lucru online”, a spus Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.  

Detalii tehnice:

  • Accesul auto va fi restricționat pe B-dul Carol I de la intersecția cu B-dul Republicii până la intersecția cu Strada Gării, din data de 13 septembrie ora 08.00 pană în data de 16 septembrie ora 20.00. Accesul auto se va face pe rute alternative care vor fi semnalizate corespunzător, atât la intrarea cât și la ieșirea din localitate.
  • În timpul paradei care se va desfăsura vineri pe B-dul Carol I, cu începere de la ora 18.30, coloana oficială va fi însotită de jandarmi, poliția stațiunii și cea locală, iar pietonii sunt sfătuiți să respecte indicațiile acestora.
  • În timpul evenimentului   Primăria Orașului Sinaia în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, Poliția stațiunii și Poliția locală vor avea un punct de comandă comun al forțelor de ordine, amplasat la primărie, unde veți putea semnala eventualele incidente.
Articolul precedentStagiune de cinci stele la Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești!
Articolul următorEvenimentul ”Noaptea la Zoo”, o nouă ediție plină de surprize pentru ploieșteni
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.