Noi amănunte în cazul profesoarei de matematică din cadrul Liceului Spiru Haret din Ploieşti care a fost înjunghiată, marţi, în faţa cancelariei, de către un fost elev.

Potrivit directorului Spitalului Județean de Urgențe Ploiești,Marius Niculescu, femeia în vârstă de 43 de ani a ieșit din operație și se află în acest moment Secția de Terapie Intensivă.

”A ieșit din operație și se află în Secția de Terapie Intensivă. Victima a ajuns la Spitalul Județean cu o plagă înjunghiată la nivelul abdomenului și era în șoc hemoragic.  Este intubată și este stabilă hemodinamic, dar colegii mei sunt rezervați în a da un pronostic în acest moment, ținând cont că au fost atinse niște organe”, a declarat Marius Niculescu, managerul Spitalului Județean de Urgențe Ploiești.

Vă reamintim faptul că agresorul este Mihai Nițescu  și nu este la prima abatere. În urmă cu trei ani a amenințat un coleg de clasă cu un cuțit.

Agresorul avea asupra sa un adevărat arsenal de arme albeProfesoara înjunghiată este sotia unui judecător de la Judecătoria Ploiesti

Articolul precedentSalvamont cere pe Facebook idei pentru numele viitorului câine de avalanșă din Prahova
Articolul următorAproximativ 50 de cazuri de gripă în unitățile de învățământ din Ploiești