Un tânăr de 20 de ani din Giurgiu este cercetat penal, după ce a fost prins de poliţişti conducând fără permis pe Valea Prahovei, în oraşul Azuga. Acesta ar fi încercat iniţial să scape de poliţiştii rutieri şi să se ascundă în curtea unei clădiri abandonate.

Poliţiştii de pe Valea Prahovei au încercat să-l oprească în trafic vineri seară, în jurul orei 19.00, anunţă reprezentanţii IPJ Prahova.

“Seara trecută, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Azuga în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza de competență, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe strada Independenței, din stațiune. La semnalul polițiștilor, conducătorul autoturismului a redus viteza, însă nu a oprit, intrând în curtea unei clădiri dezafectate. La scurt timp, conducătorul auto a fost depistat, și identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Giurgiu”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, într-un comunicat de presă transmis sâmbătă.

“Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au solicitat conducătorului auto documentele personale și pe cele ale autoturismului, însă tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere. Având în vedere acest aspect, au fost efectuate verificări în bazele de date, stabilindu-se faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere”, se mai arată în comunicatul IPJ Prahova.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentPrahova. Acțiune tip Blitz pe DN1A, intersecție cu DJ 140
Articolul următorNouă români răniți într-un grav accident rutier, în Turcia. Mergeau către aeroport