Protest spontan la societatea de transport public în comun din Ploiești! O parte din angajați au oprit lucrul vineri, fiind nemulțumiți că nu și-au primit integral salariile!

Oamenii ar fi trebuit să primească banii pe data de 30 octombrie, însă, au primit doar 30% din sume. Directorul TCE, Nicolae Alexandri susține că de vină este conducrea Primăriei Ploiești care nu a plătit factura emisă pentru serviciile prestate.

Cât despre transportul public în comun, spune că au fost suplimentate cursele astfel încât să nu fie probleme ca urmare a întreruperii lucrului de către unii salariați.

“Sindicatul nereprezentativ este nemulțumit că nu s-au plătit la timp salariile. Am dat doar o parte din avansuri, pentru că primăria nu mi-a plătit factura de avans pe luna octombrie și nu ajung banii. Cu tot ce am avut în casierie am plătit cam 30% din avans, urmând ca diferența să fie strânsă până luni, pentru că primăria nu a onorat factura pe gratuități până la acest moment, factură care este transmisă în primărie din data de 16. Au ieșit din traseu câțiva, or să suporte consecințele, o să le imput orele lipsă, am băgat două autobuze în locul troleibuzului pe traseu, nu puteam să las lucrurile așa pentru că presupunea modificarea frecvenței la troleu cu mult. Am oprit orice alte plăți către furnizori, deși și acolo sunt probleme.

Primăria văd că doarme. La Electrica, la apă, își permit să nu plătească facturile? Nu! La noi își permit și, culmea, e societatea Consiliului Local! Nu am de unde să fac rost de bani dacă primăria nu își plătește obligațiile pe care le are prin contract, la termenele stabilite.

Sunt prestații deja făcute. N-aș fi avut poate atâtea pretenții dacă primăria era un terț, nu acționarul. Însăși acționarul să îți facă așa ceva… Din punctul meu de vedere este o lipsă de preocupare foarte mare pentru societatea lor. Și cine reprezintă acționarul de aici, Consiliul Local? Primarul și directorul economic de la primărie! Consilierii poate nu știu lucrurile acestea. Pe 24 octombrie s-a dat Hotărârea de Consiliu. Din 24 până acum nu mi-au dat decât 200.000 lei, față de 1.400.000 lei pe care trebuia să mi-i dea. Mi-au mai dat apoi, acum mai au să-mi dea 800.000 lei, dar de luni nu am mai primit un leu de la primărie si nici nu am perspectivă, îmi tot spun hai să vedem, mă amăgesc!”, a declarat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești.

Articolul precedentTentativa de furt la un bancomat din Ploiești! Cum procedau hoții
Articolul următorHipodromul Ploieşti:armăsarul Bădie a câştigat Premiul de Toamnă!